Про лонгсліви, які справді виручають
Я взагалі не збиралася нічого купувати, просто зайшла подивитись, бо подруга згадала про новий український бренд, і мені стало цікаво, що там у них за речі.
16 Views

Я взагалі не збиралася нічого купувати, просто зайшла подивитись, бо подруга згадала про новий український бренд, і мені стало цікаво, що там у них за речі.
У мене був схожий досвід, тільки я трохи довше вагалася, бо вже мала кілька лонгслівів, які після прання втрачали форму або ставали жорсткими, і я через це була обережною з новими покупками. Коли вперше побачила моделі LuForu, мене зачепило те, що вони не намагаються виглядати “надто особливими”, а роблять акцент на тому, щоб річ реально працювала у повсякденному житті. Я часто бігаю між роботою й спортзалом, і мені потрібно щось, що не буде занадто теплим, не буде чіплятись за куртку й при цьому не виглядатиме як спортивна форма. Лонгслів став чимось на кшталт універсального шару — коли прохолодно, він гріє рівно настільки, щоб не змерзнути, а коли тепло, не відчувається як зайве. Кілька разів брала його у подорожі, і це був порятунок, бо він не займає місця. Коли мені треба було порівняти моделі, я відкривала https://luforu.com/katalog/verh/longslivy/ (це те, що я використовую), щоб зрозуміти, чим вони відрізняються. Там помітно, що є і щільніші варіанти, і легкі, і навіть трохи більш “вихідні”, якщо так можна сказати. Моя порада: звертайте увагу на воріт і довжину рукавів — це дрібниці, але саме вони визначають, чи буде лонгслів сидіти природно. А ще не бійтеся брати більш нейтральні кольори — вони найчастіше стають улюбленими.